6 Mart 2022 Pazar

"ATIKLARLA GERİ DÖNÜŞÜM,

 GELECEĞE DÖNÜŞÜM" 


Ortak ürünümüz olan projemizin bitiş yazısını tüm ortaklarımız kendilerine düşen kelime veya logoyu farklı atık malzemeler kullanarak oluşturdu. Ortaya toplumda geri dönüşüm farkındalığı kazandıracağımız ve keyifle izleyeceğiniz videomuz çıktı.


1 Mart 2022 Salı

ORTAK ÜRÜNÜMÜZ ŞARKIMIZ



Proje ortaklarımızla birlikte seslendirdiğimiz ortak ürünümüz olan proje şarkımız. Tüm ortak okul öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Şarkımızla bizi buluşturan Yadikar İNAN ÇAKIR hocamın da emeklerine sağlık.🎼🎵🎶


28 Şubat 2022 Pazartesi

PROJEMİZİN BİTİŞ YAZISI


Ortak ürünümüz olan projemizin bitiş yazısını tüm ortaklarımız her harfini farklı atık malzeme kullanarak oluşturdu.Amacımız toplumda geri dönüşüm konusunda farkındalık kazandırmak.

21 Şubat 2022 Pazartesi

KARMA TAKIMLARIMIZLA OLUŞTURDUĞUMUZ AKROSTİJ ÇALIŞMAMIZ



Karma takımlarımızla gerçekleştirdiğimiz ortak ürünümüz.Ekiplerimizle zoom üzerinde yaptığımız görüşmede etkinliğimizi açıkladık.Beyin fırtınası yaptık ve sonucunda oluşan mısraları birleştirdik.Bu şekilde şiirimiz ortaya çıktı.

 

ORTAK ÜRÜNÜMÜZ TAKVİM ÇALIŞMAMIZ














Ortak ürünümüz takvim çalışmamız ...

 

15 Şubat 2022 Salı

"ATIKLARLA GERİ DÖNÜŞÜM,  GELECEĞE DÖNÜŞÜM"   Ortak ürünümüz olan projemizin bitiş yazısını tüm ortaklarımız kendilerine düşen kel...